Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biçikletë Lombardo Ferrara Clasic / 26″

Vegla Sportive për kushte shtëpie / Cardio, Stepe dhe Biçikleta

Biçikletë Lombardo Ferrara Clasic / 26″

nga Grepi Outlet

31.000 Lekë

Përshkrim dhe të dhëna teknike mbi biçikletën.

Pesha 16.2 Kg

Telajo Hi-Ten Tig Hollan

Piruni Hi-Ten Tig

Grupi Single speed

Devijuesi prapa ——

Rotalibri Single speed / 18 teeth

Devijuesi para ——

Korona e madhe Lombardo steel / 170mm, 42 teeth

Komandimi i marshave ——

Zinxhiri Kmc – Z51

Shala Touring scay

Tubi i shales Lombardo alloy 25,4x300mm

Frenat Lombardo alloy V-brake

Gomat 26×1 3/8″ / white black

Vendi i prodhimit Made in Italy

Garancia 12 Muaj