Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biçikletë Lombardo Capri 020 Biçikletë Lombardo Capri 020
Biçikletë Lombardo Capri 020 Biçikletë Lombardo Capri 020

Vegla Sportive për kushte shtëpie / Cardio, Stepe dhe Biçikleta

Biçikletë Lombardo Capri 020

nga Grepi Outlet

48.500 Lekë

Përshkrim dhe të dhëna teknike mbi biçikletën.

Pesha 12.5 Kg

Telajo Alloy 20″ foldable

Piruni Hi-Ten Tig

Grupi 1×6 Shimano Tourney

Devijuesi prapa Shimano Tourney – TX35

Rotalibri Shimano – TZ20 / 14-28 teeth

Devijuesi para ——

Korona e madhe Lombardo alloy / 170mm, 44 teeth with chainguard

Komandimi i marshave Shimano Revo-Shift – RS36

Zinxhiri Kmc – Z51 / Z Bridge shape

Shala Royal freeway /lombardo confort

Tubi i shales Lombardo alloy 30,4x500mm

Frenat Lombardo alloy V-brake

Gomat 20×1.75 / black w/reflect

Vendi i prodhimit Made in Italy

Garancia 12 Muaj