Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biçikletë Elektrike Lombardo E-Modena

Vegla Sportive për kushte shtëpie / Cardio, Stepe dhe Biçikleta

Biçikletë Elektrike Lombardo E-Modena

nga Grepi Outlet

162.000 Lekë

Përshkrim dhe të dhëna teknike mbi biçikletën.

Pesha 25.4 Kg

Telajo Aliazh alumini 6061

Piruni Hi-ten tig

Motorri Hub motor, Brushless 250W, 36V, Max Torque 32 Nm

Bateria Panasonic Lithium Ionen – 36Volt 11,4 Ah – Magnetic plug

Marshet Shimano rapid fire M310 -7sp

Shpejtesia 25 Km/ore

Korona e madhe Lombardo Alloy 42×170 with disc

Komandimi i marshave Shimano rapid fire M310 -7sp

Zinxhiri 7 speed

Shala Royal freeway/Lombardo confort

Autonomia 80 Km ne kushte ideale

Frenat Lombardo Alloy V-Brake

Gomat Lombardo 700X37 reflect line

Vendi i prodhimit Made in Italy

Garancia 12 Muaj