Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biçikletë BMX Potenza 20” Special

Vegla Sportive për kushte shtëpie / Cardio, Stepe dhe Biçikleta

Biçikletë BMX Potenza 20” Special

nga Grepi Outlet

38.700 Lekë

Përshkrim dhe të dhëna teknike mbi biçikletën.

Pesha 14.6 Kg

Telajo Alloy 6061

Piruni Hi-Ten Tig

Grupi Single speed

Devijuesi prapa ——

Rotalibri Single speed / 18 teeth

Devijuesi para ——

Korona e madhe Lombardo alloy / 170mm, 42 teeth

Komandimi i marshave ——-

Zinxhiri Kmc – Z1

Shala Vintage

Tubi i shales Lombardo alloy 25,4x300mm silver

Frenat Lombardo alloy V-brakes

Gomat 20×1,75 white black

Vendi i prodhimit Made in Italy

Garancia 12 Muaj