Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Biçikletë Lombardo Alghero D/28″ Biçikletë Lombardo Alghero D/28″ Biçikletë Lombardo Alghero D/28″
Biçikletë Lombardo Alghero D/28″ Biçikletë Lombardo Alghero D/28″ Biçikletë Lombardo Alghero D/28″

Vegla Sportive për kushte shtëpie / Cardio, Stepe dhe Biçikleta

Biçikletë Lombardo Alghero D/28″

nga Grepi Outlet

43.600 Lekë

Përshkrim dhe të dhëna teknike mbi biçikletën.

Pesha 17.4 Kg

Telajo Aliazh Alumini 6061 Monotube

Piruni Hi-Ten tig trekking

Grupi 1×6 Shimano Tourney

Devijuesi prapa Shimano Tourney – TX35

Rotalibri Shimano – TZ21 / 11-30 teeth

Devijuesi para ——-

Korona e madhe Lombardo steel / 170mm, 42 teeth

Komandimi i marshave Shimano Revo-Shift – RS36

Zinxhiri Kmc – Z51 / Z Bridge shape

Shala Royal Freeway /lombardo confort

Tubi i shales Lombardo alloy 27,2x300mm / Black

Frenat Lombardo alloy V-brake

Gomat Lombardo Reflect 700x35mm

Vendi i prodhimit Made in Italy

Garancia 12 Muaj