Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
NJE SUPER GOMONE PER TE GJITH _ MARINER 4 NJE SUPER GOMONE PER TE GJITH _ MARINER 4 NJE SUPER GOMONE PER TE GJITH _ MARINER 4 NJE SUPER GOMONE PER TE GJITH _ MARINER 4 NJE SUPER GOMONE PER TE GJITH _ MARINER 4 NJE SUPER GOMONE PER TE GJITH _ MARINER 4
NJE SUPER GOMONE PER TE GJITH _ MARINER 4 NJE SUPER GOMONE PER TE GJITH _ MARINER 4 NJE SUPER GOMONE PER TE GJITH _ MARINER 4 NJE SUPER GOMONE PER TE GJITH _ MARINER 4 NJE SUPER GOMONE PER TE GJITH _ MARINER 4 NJE SUPER GOMONE PER TE GJITH _ MARINER 4

Mjete Lundrimi / Gomone

NJE SUPER GOMONE PER TE GJITH _ MARINER 4

nga YAMAHA MARINE CROATIA

84.000 Lekë

Shitësi e nis produktin 4 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

GOMONE MARINER. ...... 3.3metra .....fundi me shufra ALUMINI SUPER RREZISTUESE ..... NJE GOMONE PER 4 PERSONA IDEALE PER FITE TE BUKRA PER PESHKIM .... PER SHETITJE ....NE DETE LUMENJE APO LIQEN .....GOMONJE ESHTE E QERTIFIKUAR NGA - USA COST GARD MARINA ......NUK DEMTOHET NGA GURET ...RERA ....VAJRAT ...BENZINA ....KRIPA .... NJE GOMONE IDEALE PER TE GJITH ....NUK DUHET LEJE LUNDRIMI APO REGISTRIMI .

IDEALE PER NJE MOTOR ELEKTRIK

GOMONJA VJEN ME QANTEN E SAJE PERKATESE ...LOPATAT ...POMPEN ....MUND TE TRANSPORTOHET LEHTE PA PROBLEM .

GOMONJA VJEN NGA GJERMANIA