Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
YAMAHA  FUN TUBE ---- RRATHET  SPEKTAKOLARE  PER NJE ADRENALIN TE PAHARRUESHME YAMAHA  FUN TUBE ---- RRATHET  SPEKTAKOLARE  PER NJE ADRENALIN TE PAHARRUESHME YAMAHA  FUN TUBE ---- RRATHET  SPEKTAKOLARE  PER NJE ADRENALIN TE PAHARRUESHME YAMAHA  FUN TUBE ---- RRATHET  SPEKTAKOLARE  PER NJE ADRENALIN TE PAHARRUESHME YAMAHA  FUN TUBE ---- RRATHET  SPEKTAKOLARE  PER NJE ADRENALIN TE PAHARRUESHME
YAMAHA  FUN TUBE ---- RRATHET  SPEKTAKOLARE  PER NJE ADRENALIN TE PAHARRUESHME YAMAHA  FUN TUBE ---- RRATHET  SPEKTAKOLARE  PER NJE ADRENALIN TE PAHARRUESHME YAMAHA  FUN TUBE ---- RRATHET  SPEKTAKOLARE  PER NJE ADRENALIN TE PAHARRUESHME YAMAHA  FUN TUBE ---- RRATHET  SPEKTAKOLARE  PER NJE ADRENALIN TE PAHARRUESHME YAMAHA  FUN TUBE ---- RRATHET  SPEKTAKOLARE  PER NJE ADRENALIN TE PAHARRUESHME

Elektronikë / Aksesorë

YAMAHA FUN TUBE ---- RRATHET SPEKTAKOLARE PER NJE ADRENALIN TE PAHARRUESHME

nga YAMAHA MARINE CROATIA

20.800 Lekë

Shitësi e nis produktin 8 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

TE NDERUAR KLIENT JU PREZANTOJME -- RRATHET PROFESIONA ---NUK DEMTOHEN NGA GODITJET NGA KRIPA ----RERA---GURET--- - FUN TUBE YAMAHA ----- NJE SPEKTAKEL I VERTETE DHE NJE ADRENALIN E PAHARRUESHME .....RRADHE MUND TE LIDHEN DERI NE 6 COPE PER TU TERHEQUR ME SKAF APO JET SKI

JU NJOFTOJME SE KLIENTE MERR PRODUKTET NE ALBANIA NGA 8 DITE PUNE DERI NE 25 DITE VARET GJITHMONE NGA STOKU GJENDJA AKTUALE

DHE MOS HARRONI .....BLINI TE SIGURTE DHE GJITHMONE KUALITET .
JU MIREPRESIM _YAMAHA MARINE CROATIA _Team