Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
JOBE AIRSTREAM - 3 nje SPEKTAKEL ADRENALINE - GJITHMONE PROFESIONAL JOBE AIRSTREAM - 3 nje SPEKTAKEL ADRENALINE - GJITHMONE PROFESIONAL JOBE AIRSTREAM - 3 nje SPEKTAKEL ADRENALINE - GJITHMONE PROFESIONAL
JOBE AIRSTREAM - 3 nje SPEKTAKEL ADRENALINE - GJITHMONE PROFESIONAL JOBE AIRSTREAM - 3 nje SPEKTAKEL ADRENALINE - GJITHMONE PROFESIONAL JOBE AIRSTREAM - 3 nje SPEKTAKEL ADRENALINE - GJITHMONE PROFESIONAL

Mjete Lundrimi / Aksesorë

JOBE AIRSTREAM - 3 nje SPEKTAKEL ADRENALINE - GJITHMONE PROFESIONAL

nga YAMAHA MARINE CROATIA

89.600 Lekë

Shitësi e nis produktin 8 ditë pasi ju të bëni porosinë.

Shtoje në Shportë

JOBE BRENDI NUMER NJE NE BOTE I KUALITETIT TE PRODUKTEVE PER SPORTET UJORE.....ju OFROJME TE GJITHA PRODUKTET -JOBE .....BLINI GJITHMONE KUALITETIN PER NJE JETEGJATESI MAKSIMALE D.HE PER NJE SIGURI MAXIMALE

AIRSTREAM -3 ESHTE PER 1 DERI NE 3 PERSONA .....VJEN ME CMIMIN OFERTE
TRANSPORTI GRATIS DERI NE TIRANA - ALBANIA .....JU KUJTOJME SE DERGESAT MBERRIJNE NE ALBANIA NGA 8 DITE PUNE DERI NE 25 DITE VARET SIPAS GJENDJES SE PRODUKTIT NE STOK.

https://www.facebook.com/Yamaha-Marine-Croatia-560121944022614/