Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Liker Boronice

Verë / Pije me alkool

Liker Boronice

nga Grepi Outlet

1.200 Lekë

Likerat që vijnë nga Puka janë të disa llojeve nga ku mund të përmendim: liker mente, boronice dhe arre.

Në zonën nga përgatiten likerat ka vite që ndiqen me rregull proceset e kultivimit dhe mbledhjes së produkteve bazë për të nxjerrë likerin.

Ndër këto më e veçanta është bima e mentes me një nga variantet e saj.

Ato kanë një recetë të thjeshtë dhe përgatiten totalisht me produktet natyrale që na ofron toka.