Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Për Ardian Klosin, gjermanin nga Shqipëria

Libra dhe CD / Publicistikë

Për Ardian Klosin, gjermanin nga Shqipëria

nga Botimet Dudaj

1.000 Lekë

Oliver Jens Schmitt

Për Ardian Klosin, gjermanin nga Shqipëria

Përktheu: Anila Shuka

Nr. faqe: 380

ISBN 978-9928-176-18-9

Çmimi: 1000 lekë

Jam i bindur se në një vështrim retrospektiv pas disa dekadave,

Ardian Klosi do të renditet krah emrash si Frashëri ose Faik Konica,

si një prej zërave të paktë autentikë të Shqipërisë dhe njerëzve të saj

në kapërcyell të shekullit XX..

Ardian, miqtë e tu nuk të harrojnë.

Dhe le të jetë ky libër një shembull në këtë drejtim.

- Oliver Jens Schmitt