Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Tri herë në agim

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Tri herë në agim

nga Botimet Dudaj

600 Lekë

Alessandro Baricco

Tri herë në agim

Roman

Përktheu: Adrian Beshaj

Nr. faqe: 96

ISBN 978-99943-0-429-5

Çmimi: 600 lekë

“Do të takohen tri herë, por çdo herë do të jetë e vetmja, e para dhe e fundit.”

- Ejani, ju thashë!

- Pse?

- Shikoni jashtë, ka zbardhur agimi.

- Po pastaj?

- Është koha që të ktheheni në shtëpi për të fjetur.

- Ç’hyn ora këtu, unë nuk jam fëmijë.

- Nuk është çështje orësh, është çështje drite.

- Ç’dreqin thoni?

- Është drita e duhur për t’u kthyer në shtëpi, është bërë enkas për atë.

- Drita?

- Nuk ka dritë më të mirë për t’u ndier i pastër. Shkojmë!

Alessandro Bariccoka lindur në vitin 1958. Ka shkruar ese dhe romane që janë përkthyer në mbarë botën.