Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Superior Whey Core 2.2kg

Suplemente shtesa Ushqimore / Suplemente ushqimore

Superior Whey Core 2.2kg

nga Supplement Albania

7.500 Lekë

Superior 14 esklusiviteti I Suplement Albania.


Superior whey core 908gr /2.2kg
100% whey proteine 24gr proteine per serving
7.8 bcaa 6.2 glutamine

Ndryshoni muskujt tuaj me proteinë për një rritje të shpejtë! Ju mund ta arrini këtë duke përdorur Superior Whey Core!
Me ekstra Glutamin dhe BCAA të shtuar për një cilësi dhe përthithje të shpejtë!
Ëndra e çdo bodybuilderi është që trupi i tij ti përgjigjet ushtrimeve ashtu siç ai e parashikon, por në shumicën e rasteve kjo gjë nuk ndodh! - PSE?
Sepse shumica e tyre nuk kanë mjaftushëm proteinë dhe aminoacide në trupin dhe dietën e tyre për një rritje të mundshme të masës muskulare.
PRA PËRGJIGJIA E PYETJES SË MËSIPERME ËSHTË:
SUPERIOR WHEY CORE
Çdo porcion i Superior Whey Core ju siguron:
Furnizimin e nevojshëm me aminoacide dhe proteina, që nevojiten për të rritur masën muskulare e cila është e uritur.
Mban një nivel konstant fuqie të domosdoshëm për kryerjen e ushtrimeve
Absorbim i shpejtë, kështu muskujt do të jenë të aftë të marrin furnizimin e nevojshëm direkt pas aktivitetit fizik gjatë periudhës të quajtur " dritarja anabolike"
Superior Whey Core është e pasur në vlerën më të lartë të proteinës biologjike në tregun tonë. Bazuar në përbërësit e saj ajo është një nga proteinat më ideale për ndërtimin e muskujve. Ajo është e lehtë për tu tretur, përthithet shpejt dhe përmbajtja e aminoacideve bën që të sigurojë si energjinë e nevojshme ashtu dhe faktorin ndërtues për muskujt tuaj.
Çdo porcion prej 30g i Superior Whey Core përmban një matriks proteine unike dhe shkencërisht të zhvilluar për ndërtimin e muskujve. Proçesi i ndarë dhe specifik në kushte tepër të kontrolluara sëbashku me përdorimin e përbërësve bazë më të pastër çojnë në një cilësi perfekte, në proteina te përdorshme në masën 100% dhe në ingredientë pa lëndë kontaminuese dhe të dëmshme në të gjitha produktet e Superior 14. Superior Whey Core përmban proteinën e cilësisë më të lartë me përthithje të shpejtë dhe të ngadalësuar, të koncentruar dhe të izoluar si : Whey Protein Concentrate, Whey Protein Isolate, Hydrolised Whey Peptides për një zevëndësim perfekt të të gjithe aminoacideve.
Muskujt kanë nevojë për aminoacidet me zinxhir të degëzuar (BCAA) dhe Glutamin kryesisht për zhvillim dhe rigjenerim. Proteina Superior Whey Core furnizon në proporcion ideal këta përbërës esencial dhe në cilësinë më të lartë të mundëshme për ushqimin dhe rritje të muskujve tuaj.
Shtimi i Glutaminës në formën peptide është burimi më i mirë i saj. Ajo rrit rigjenerimin e indit muskulor më shpejt se Glutamina e thjeshtë dhe nëpërmjet molekulës kimike më të qëndrueshme siguron një përthithje më të shpejtë. Duke e konsumuar pas stërvitjes ajo ndihmon për të rimbushur depot e harxhuara të aminoacideve duke çuar në një rigjenerim më të shpejtë.
Superior Whey Core mund të konsumohet para dhe/ose pas trajnimit për të mbështetur sintezën e proteinave në muskuj. Natyra e rinovuar e proteinës Superior Whey Core e bën atë më të lehtë për tu përzier dhe tretur me shpejtësi në ujë. Ajo është e formuluar në një proçes me trajtim me temperaturë të ulët, gjë që siguron një nga format me cilësi më të lartë të proteins Whey.
Vëmendje për adhuruesit e çokollates: Përzierja e Superior Whey Core siguron një shije çokollate kremoze dhe të lehtë. Ju nuk do ti rezistoni tundimit të saj! Mos u merakosni, bëni një përzierje tjetër dhe merreni pa u ndjerë fajtorë!!!!
PA ASPARTAM!
UDHËZIME:
Shtoni një lugë (scoop) prej 30 g në një gotë me 240 ml ujë, përzieje mirë. Konsumoni 1-3 porcione në ditë. Mund të merret direkt para dhe/ose pas trajnimit për një rezultat optimal. Konsumoni rreth 2 gr proteine për çdo kg të peshës tuaj trupore duke e kombinuar me ushqime dhe suplemente me përmbajtje të lartë proteinash.
SHËNIM:
Përdoreni këtë produkt vetëm si suplememt ushqimor. Mos e përdorni për rënie në peshë. Mund të shfaqen grumbullime domethënese të produktit.
MBAJENI LARG NGA FËMIJËT. RUAJENI NË NJË VEND TË THATË DHE TË FRESKËT.
FAKTORË ALERGJIK:
PËRMBAN QUMËSHT DHE SOJ (LECITINË)
SHIKO AMBALLAZHIN PËR INFORMACION MBI PRODUKTIN DHE FAKTE PLOTËSUESE.
FLAVOURS:
milk chocolate, vanilla, strawberry, cookies and cream, apple-cinnamon
SIZES:
38 g, 908 g, 1500 g, 2270 g
SERVING SIZE:
1 HEAPING SCOOP (32 g)
Content Per 100g Per Serving (32g) %RI/serving*
Energy 1722 kJ/408 kcal 551 kJ/131 kcal 7%
Fat 8 g 2,6 g 4%
of which saturated fat 4,8 g 1,5 g 8%
Carbohydrate 8,5 g 2,7 g 1%
of which sugars 5,1 g 1,7 g 2%
Protein 76 g 25 g 50%
Salt 0,305 g 0,01 g 1%
*Percent of the Recommended Daily Allowance.
TYPICAL AMINO ACID PROFILE
(AMINO ACID CONTENT PER SERVING)
EAAs: Essential Amino Acids
L-Isoleucine (BCAA) 6634 mg
L-Leucine (BCAA) 11213 mg
L-Valine (BCAA) 6205 mg
L-Lysine 9715 mg
L-Methionine 2183 mg
L-Phenilalanine 3596 mg
L-Threonine 6719 mg
L-Tryptophan 1413 mg
NAAs: Non-essential Amino Acids
L-Alanine 4707 mg
L-Arginine 2783 mg
L-Aspartic acid 6719 mg
L-Cystine 1885 mg
L-Glutamine 19473 mg
L-Glycine 2183 mg
L-Histidine 1775 mg
L-Proline 5307 mg
L-Serine 4792 mg
L-Tyrosine 2698 mg