Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
BCAA 2-1-1 420GR

Suplemente shtesa Ushqimore / Suplemente ushqimore

BCAA 2-1-1 420GR

nga Supplement Albania

5.000 Lekë

Superior 14 esklusiviteti I Supplement Albania

AMINOACIDE ME VARG TË DEGËZUAR
Suplementet, që përmbajnë aminoacide me varg të degëzuar kanë për qëllim të plotësojnë harxhimet gjatë stërvitjeve muskulare të sforcuara, sidomos për sportistët.
UDHËZIME PËR PËRDORIMIN:
Merrni 2 racione (12gr) midis vakteve ose përpara, gjatë dhe pas stërvitjes me ujë, pijen tuaj të preferuar ose suplement ushqimor me përmbajtje të lartë proteinash.
PARALAJMËRIME:
Ky produkt nuk ka për qëllim të diagnostifikojë,trajtojë, kurojë ose parandalojë asnjë sëmundje. Suplementet ushqimore nuk zëvendësojnë një dietë të balancuar ushqimore dhe mënyrë të shëndetshme jetese.
FAKTORËT ALERGJIK:
Prodhuar në një strukturë GMP, që përdor qumësht, sojë, vezë, kikirikë.
KUSHTET E RUAJTJES:
Të ruhet në një vend me temperaturë midis 5-30 ° C ( 41-86 ° F) . Mbani larg nga të nxehtit e drejtpërdrejtë, lagështia dhe rrezet e diellit . Pas hapjes mos e mbani produktin më shumë se 2 muaj.
PËRBËRËSIT NË PRODUKTIN ME SHIJE MOLLE:
L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, rregullues aciditeti (acid citric),ëmbëlsues(sucralose), aromë, ngjyrues (caramel)
PËRBËRËSIT NË PRODUKTIN ME SHIJE LIMONI:
L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, rregullues aciditeti(acid citric), ëmbëlsues(sucralose), aromë,ngjyrues (beta karoten).
FLAVOURS:
Lemon, Apple
SIZE:
420 g
Serving Size: 1 rounded teaspoon (6 g)
NUTRITION FACTS:
Content PER 100g PER DAILY AMOUNT (12 g) per serving (6 g) %RI* PER SERVING
Energy 1551 kJ/364 kcal 186 Kj/44 kcal 93 kJ/22 kcal 1%
Fat 0 g 0 g 0 g 0%
of which saturated 0 g 0 g 0 g 0%
Carbohydrate 0,3 g <1 g <0,5 g 0%
of which sugars 0,3 g <1 g <0,5 g 0%
Protein 83 g 10 g 5 g 9%
Salt 0 g 0 g 0 g 0%
L-Leucine 42 g 5000 mg 2500 mg -
L-Isoleucine 21 g 2500 mg 1250 mg -
L-Valine 21 g 2500 mg 1250 mg -