Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Rasp Extrem Fat Burn

Suplemente shtesa Ushqimore / Suplemente ushqimore

Rasp Extrem Fat Burn

nga Supplement Albania

4.000 Lekë

Superior 14 esklusiviteti I Supplement Albania

Rasp extrem fat burn 90tabl

https://supplementalbania.com/sq/

https://www.facebook.com/Supplement-Albania-529247987189378/

Nëse keni qenë duke kërkuar për një fat burner të fortë që ju ndihmon për të arritur qëllimet tuaja, ju nuk duhet të shikoni më, - e keni para syve! MEGA Rasp do t'ju copëtojë!

Hulumtuesit e Superior 14 kanë zhvilluar një kombinim të veçantë, i cili nuk është thjesht energjik dhe i përshpejtuar - MEGA RASP me të vërtetë kthen yndyrën e trupit tuaj në energji! Përveç kësaj MEGA RASP bën të sigurt që ju të mbani motivimin tuaj dhe detyrën që ia keni vënë vetes me vendosmëri dhe besim.

Të 17 përbërësit e zgjedhur shkencërisht sigurojnë një mënyrë unike të veprimit të MEGA RASP:

Mbajtjen e nivelit të sheqerit në gjak në zonën e " yndyrë djegies " ( optimizon insulinën )

Sigurimin e një ndjenje ngopjeje dhe përshpejtimin e metabolizmit

Bllokon ruajtjen e yndyrërave duke i kthyer ato në energji

Sigurimi i një energjie më të madhe si rezultat i kthimit të yndyrërave në energji

Përshpejtimin e sistemit të tretjes

Aktivizimi i një efekti termogjenik

Ky kombinim i veçantë shkencor është një simbiozë i të gjithë përbërësve natyral dhe elementëve kompleks të bazuara mbi njëri-tjetrin, ata nxisin një rregullim të tretjes, duke bllokuar sistemin e ruajtjes së yndyrës të trupit duke e kthyer atë në energji të pastër. Ndër përbërësit e kësaj formule janë:

Ekstrakti i çajit jeshil- një substancë e fortë aktive dhe shumë e rëndësishme për trupin kur është fjala për të humbur yndyrë dhe për të fituar një masë të definuar muskulare. Çaj jeshil ju ndihmon për të hequr yndyrën e trupit dhe për të marrë më shumë energji.

L-Carnitine - kjo është veçanërisht e rëndësishme në rregullimin e nivelit të lipideve në trup. Aplikimi i L-carnitine para ushtrimeve fizike aktivizon bllokimin e yndyrës dhe e konverton atë menjëherë në energji që rezulton në djegien pothuajse në dyfish të sasisë së kalorive. Ajo gjithashtu parandalon lodhjen, zvogëlon periudhën e rigjenerimin pas ushtrimeve fizike, rrit prodhimin e përgjithshëm dhe në mënyrë të konsiderueshme zvogëlon qelizat yndyrore.

Guarana Ekstrakt - promovon humbje e peshës kur përdoret në kombinim me L-Carnitin dhe çaj jeshil.

Kola Nut - përmban sasi të lartë të kafeinës, ndihmon në luftimin e lodhjes dhe është përdorur më së shpeshti si një nxitës sistemit nervor qendror që fokusohet në qendrat cere