Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mente

Te gjitha per shtepine / Bime te egra

Mente

nga Grepi Outlet

200 Lekë

Menta eshte nje bime qe njihet per te mirat qe i ofron shendetit tone.

I perket familjes labiate, te llojit menta dhe esht ne forma te ndryshme.