Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mjaltë shumëlulësh Mjaltë shumëlulësh
Mjaltë shumëlulësh Mjaltë shumëlulësh

Çdogjë për Shtëpi / Gliko dhe Reçel Vendi

Mjaltë shumëlulësh

nga Grepi Outlet

1.200 Lekë

Prodhuar nga lule natyrale të maleve e livadheve të zonës së Ersekës ky mjaltë vjen me një shije të ëmbël karakteristike dhe ngjyrë relativisht të errët për shkak të shumëllojshmërisë së pemëve dhe luleve të ndryshme me të cilat ushqehen bletët.

Kjo e bën mjaltin shumëlulesh të kësaj zone karakteristikë të veçantë dhe të lakmueshme.