Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
​Reçel Gështenjë ​Reçel Gështenjë
​Reçel Gështenjë ​Reçel Gështenjë

Çdogjë për Shtëpi / Gliko dhe Reçel Vendi

​Reçel Gështenjë

nga Grepi Outlet

500 Lekë

Reçeli i Pukës është i një shumëllojshmërie të madhe, ku përmenden reçeli i: dardhës, mollës, gështenjës, luleshtrydhe e egër, manaferrë me farra, boronicë, mjedër, qershie, thane dhe kumbulle.

Përveç frutave, ato përgatiten me përbërës natyralë në mënyrë artizanale. Këta përbërës janë të gjithë të mbledhur nga zonat përreth Pukës.

Në 100gr të këtyre reçelrave ka rreth 280 kalori e cila vjen vetëm si pasojë e sasisë së sheqerit që është i nevojshëm gjatë prodhimit të tyre. Por pavarësisht kësaj, është mundur që të arrihet ruajtja e një shije sa më natyrale të frutit përkatës.