Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Raki Thane

Verë / Raki

Raki Thane

nga Grepi Outlet

1.100 Lekë

Rakitë që vijnë nga Puka janë të një shumëllojshmërie nga ku mund të përmenden: raki thane, kumbulle, qershie, sanëz, manaferrë.

Këto raki kanë një përqindje alkooli prej 42% dhe volum 17o. Distilimi i vazhdueshëm, deri në produktin përfundimtar, siguron një raki të fortë dhe të qëndrueshëm duke i dhënë në këtë mënyrë vlera e duhura shijes dhe aromës të frutave të tokës tonë që përdoren për ta krijuar atë.

Gjithashtu në këtë kategori futen edhe disa tipologji rakish të tjera ku ato ndërthuren edhe me vet frutet nga të cilat përgatiten. Ato janë rakia e qershisë me qershi, rakia e qershisë me manaferra dhe rakia e boronicës me boronica.