Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shporta e Vezëve ( e mesme )

Te gjitha per shtepine / Shporta ushqimore

Shporta e Vezëve ( e mesme )

nga Grepi Outlet

500 Lekë

Produkti ka dalë nga listimi. Për ta blerë, prisni që shitësi ta rilistojë.

Shporta e mesme e Vezeve permban 20 veze te fresketa fshati.

Kjo shporte mund te porositet vetem e kombinuar me nje shporte tjeter.

Transporti i shportes behet diten e premte.