Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shporta e Shtrydhjeve ( e vogel )

Te gjitha per shtepine / Shporta ushqimore

Shporta e Shtrydhjeve ( e vogel )

nga Grepi Outlet

900 Lekë

Produkti ka dalë nga listimi. Për ta blerë, prisni që shitësi ta rilistojë.

Shporta e vogel e Shtrydhjeve permban fruta te fresketa te stines per konsumin javor te 2 personave.

Transporti i shportes behet diten e premte.