Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shporta e Frutave ( e mesme )

Te gjitha per shtepine / Shporta ushqimore

Shporta e Frutave ( e mesme )

nga Grepi Outlet

1.300 Lekë

Produkti ka dalë nga listimi. Për ta blerë, prisni që shitësi ta rilistojë.

Shporta e mesme e Frutave permban fruta te fresketa te stines per konsumin javor te 3-4 personave.

Transporti i shportes behet diten e premte.