Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Grace Pilot 24''

Vegla Sportive për kushte shtëpie / Cardio, Stepe dhe Biçikleta

Grace Pilot 24''

nga Grepi Outlet

25.000 Lekë

Përshkrim dhe të dhëna teknike mbi biçikletën.

1- Struktura: Trupi i Bicikletës 24" Alumin

2- Piruni i Bicikletës: Hekur 24" Zoom me Amortizator

3- Sistemi i frenimit: V Brake 160mm

Marshet e shpejtesisë

1- Marshi i Djathtë: Shimano SL-RS35 7 Shpejtësi

2- Marshi i Majtë: Shimano SL-RS35 3 Shpejtësi

Mekanizmat

1- Automati i përparm: Shimano FD-TX51-3

2- Automati i pasëm: Shimano RD-TX35

3- Korona e pasme: Shimano MF-TZ31 7-Shpejtesi

4- Korona e përparme: Prowheel Alumin

Akset

1- Aksi i përparm: Assess Alumin 36H

2- Aksi i pasëm: Assess Alumin 36H

3- Zinxhiri: KMC-Z50 1/2"x3/32" 6-7 Shpejtësi

4- Gomat: 24"x1.95mm

Biçikleta ka Garanci 12-mujore.