Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
VAJZA ME KAPELE VAJZA ME KAPELE
VAJZA ME KAPELE VAJZA ME KAPELE

Vepra Arti / Qeramikë

VAJZA ME KAPELE

nga Galeria E.RIRA

14.000 Lekë

Reliev qeramike i glazuruar

38x28 cm