Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ferromixin

Suplemente shtesa Ushqimore / Vitamina

Ferromixin

nga Farma Net Albania

1.200 Lekë

Nutrigen FERROMIXIN SPRINKLES

rforcon ushqimin e shtëpisër të siguruar gjak të shëndetshëm.

Shtesë ushqimore që ndihmon për të pasur nivel optimal të hekurit në organizëm.

Inkapsulimi lipidik i hekurit parandalon bashkëveprimin e hekurit me ushqimin si dhe maskon shijen e tij, kështu që shtimi i përbërjes së bustinës Nutrigen Ferromixin Sprinkles në ushqim nuk ndryshon shijen,ngjyrën ose cilësitë e tij.

Gjenerata më e re e suplementit të hekurit.