Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Nutrigen Omega Shurup

Suplemente shtesa Ushqimore / Vitamina

Nutrigen Omega Shurup

nga Farma Net Albania

1.100 Lekë

Linja Nutrigen Për Fëmijë.

Nutrigen Omega Shurup

Formulim Mikroushqyes ditor për zhvillimin dhe mirëmbajtjen e trurit. Përmbajtja e Vajit të peshkut DHA dhe EPA me vitamina dhe minerale, ndihmon në mirëmbajtjen normale të funksionit të trurit, shikimit dhe sistemit nervor nësi: Ndihmon zhvillimin e trurit, syve dhe nervave. Ndihmon në funksionimin normal konjitiv tëmijës.