Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Nutrigen Growmega Shurup

Suplemente shtesa Ushqimore / Vitamina

Nutrigen Growmega Shurup

nga Farma Net Albania

1.100 Lekë

Nutrigen GROWMEGA Shurup

Vaj Peshku, Ndihmon në rritjen e fëmijëve.

L+Arginine+Vitaminat A+D+K ''Ca+P+I+Zn

Kontribon në mirëmbajtjen e funksionit të kockave, dhëmbëve dhe muskujve. Luan rol në ndarjen qelizore dhe ndarjen e proteinave, të cilat janë thelbësore për rritjen dhe zhvillimin.

Ka shije dhe aromëndshme që maskon erën e padëshiruar të vajit të peshkut. Formulimi është i përforcuar me Aminoacidin thelbësor L-Arginine.