Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shqipëria përmes një lenteje

Aksesorë për fotografi / Albume fotografike

Shqipëria përmes një lenteje

nga Botimet Dudaj

1.500 Lekë

Adam Łazowski

Albania through a lens / Shqipëria përmes një lenteje

Album

Përktheu: Erdina Cekani

Nr. faqe: 184

ISBN 978-99943-0-422-6

Çmimi: 1500 lekë

A collection of black and white photos that have stories to tell. This is Albania through a lens, caught in its beauty and everyday life. A man breathing the air in the mountains, a dog relaxing in the sun, an old lady waiting for a bus, or a thundery cloud approaching the Kruja mountain. All captured through the friendly eyes of a stranger.

Adam Łazowski - a forever travelling academic, who loves to explore new places through the lens of his camera. Adam Łazowski is based in the United Kingdom where he is a professor of European Union law at the University of Westminster.

Një koleksion fotosh bardhezi që kanë histori për të rrëfyer. Kjo është Shqipëria përmes një lenteje, fiksuar në bukurinë e saj dhe jetën e përditshme. Një burrë duke thithur ajrin e maleve, një qen që ngrohet në diell, një grua e moshuar që pret autobusin, apo një re para shtrëngate duke iu afruar malit të Krujës. Gjithçka e kapur nga syri miqësor i një të huaji.

Adam Łazowski është një akademik përherë në udhëtim, të cilit i pëlqen të eksplorojë vende të reja përmes lentes së kameras së tij. Adam Łazowski jeton në Mbretërinë e Bashkuar, ku punon si profesor i së drejtës europiane në Universitetin e Westminster-it.