Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Erotikoni e Satirikoni

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Erotikoni e Satirikoni

nga Aeditions

1.200 Lekë

Erotikoni e satirikoni
Me sytë e mendjes shohim kështjella të mrekullueshme me salla të zbukuruara e të hijeshuara, ku dëfrenin muzikantët e poetët, ku hidhnin valle dama të hijshme dhe u merrnin mendtë të rinjve me hiret e tyre. Kalorës, pazhë e shërbëtorë të veshur me petka të fisme, që shprehnin pasurinë e zotërinjve të tyre dhe u jepnin jetë e gjallëri kështjellave dhe banesave të zotërve të Arbrit.

Përmasat: 240 x 170 mm

Faqe: 415