Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Përralla shqiptare 100+1 Natë libri i dytë

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Përralla shqiptare 100+1 Natë libri i dytë

nga Aeditions

1.200 Lekë

Përralla shqiptare100+1 Natë libri i dytë
Duke lexuar këto përralla, të gjithë ne, fëmijë e të rritur, ndjejmë dritën që ato përçojnë. Si pa e kuptuar rrokim në qiell ëndjen njerëzore të dijes, të ndriçimit dhe të dashurisë për botën.

Përmasat: 240 x 170 mm

Faqe: 435