Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Përralla shqiptare 100+1 Natë libri i parë

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Përralla shqiptare 100+1 Natë libri i parë

nga Aeditions

1.200 Lekë

Përralla shqiptare

100+1 Natë libri i parë
Përrallat tradicionale shqitare të përçuara nga një dritë e re dhe poetike, shfaqen sërish me të gjitha ngjyrat, dritën dhe veçoritë dalluese të tyre nga mjeshtri i talentuar Virgjil Muçi.

Përmasat: 240 x 170 mm

Faqe: 480