Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Libri i plotë i përkujdesit për nënën dhe fëmijën

Libra dhe CD / Libra praktikë

Libri i plotë i përkujdesit për nënën dhe fëmijën

nga Aeditions

2.500 Lekë

Libri i plotë i përkujdesit për nënën dhe fëmijën
Një udhëzues themelor për kujdesin ndaj vetes dhe foshnjës, nga ngjizja e fëmijës deri në moshën trevjeçare.
Tërësisht praktik, i ilustruar plotësisht dhe i indeksuar.

Përmasat: 290 x 240 mm

Faqe: 264