Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Stilime flokësh për 10 minuta

Libra dhe CD / Libër Dhuratë

Stilime flokësh për 10 minuta

nga Aeditions

1.000 Lekë

Stilime flokësh për 10 minuta
Ju mëson të realizoni stilime të ndryshme, nga elegante e të rafinuara e deri te krehja joshëse për një mbrëmje të veçantë. 50 stilime të mrekullueshme flokësh, që nxjerrin në pah bukurinë tuaj natyrore.

Përmasat: 240 x 190 mm

Faqe: 144