Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Make-up për 10 minuta

Libra dhe CD / Libër Dhuratë

Make-up për 10 minuta

nga Aeditions

1.000 Lekë

Make-up për 10 minuta
Ju mëson gjithçka që duhet, për të shndërruar pamjen dhe për të nxjerrë në pah bukurinë tuaj të natyrshme.
50 pamje fantastike, nga makijazhi i përditshëm deri te paraqitja joshëse e mbrëmjes.

Përmasat: 240 x 190 mm

Faqe: 144