Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Libri i filozofisë

Libra dhe CD / Enciklopedi

Libri i filozofisë

nga Aeditions

2.500 Lekë

Libri i filozofisë

Cila është zanafilla e gjithësisë? Çfarë është e vërteta? Si mund të bëjmë një jetë të mirë? Këto dhe shumë pyetje të tjera të mëdha për natyrën e jetës dhe të ekzistencës, njerëzimi i ka bërë gjatë gjithë historisë. Dhe mendimtarët e mëdhenj kanë dhënë zgjidhje, të cilat vazhdojnë ta formësojnë botën tonë. I shkruar me një gjuhë të thjeshtë, Libri i Filozofisë depërton në thelbin e kuptimeve të ndërlikuara, i pajisur me diagrama që zbërthejnë teori të koklavitura, me citime klasike që e bëjnë filozofinë të mbahet mend lehtë. Ilustrimet e goditura të librit luajnë me
idetë tona mbi idetë.

Përmasat: 240 x 200 mm

Faqe: 352