Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Iluzionologjia

Libra dhe CD / Enciklopedi

Iluzionologjia

nga Aeditions

2.500 Lekë

Iluzionologjia
Në këtë libër do të mësoni dhe do të përvetësoni sekretet e mjeshtrave më të shquar.
Këtu zbulohet e vërteta, magjia dhe misteri që fshihet pas iluzioneve më të famshme në botë.

Mosha: +8 vjeç

Përmasat: 310 x 260 mm

Faqe: 30