Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dragonologjia

Libra dhe CD / Enciklopedi

Dragonologjia

nga Aeditions

2.500 Lekë

Dragonologjia
Gjithçka që doni të mësoni mbi dragonjtë: historinë e tyre, llojet e ndryshme, vendndodhjen, zbutjen,
si dhe të fshehtat që i kanë rrethuar ndër shekuj, do t’i zbuloni në këtë libër të mrekullueshëm.

Mosha: +8 vjeç

Përmasat: 310 x 260 mm

Faqe: 30