Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Oqeanologjia

Libra dhe CD / Enciklopedi

Oqeanologjia

nga Aeditions

2.500 Lekë

Oqeanologjia
Ç’mistere fshihen në valët e detit? Do ta zbuloni në këtë libër fantastik. Njeriu ka qenë gjithmonë kureshtar për çka mund të shihte
në thellësitë oqeanike të panjohura deri më sot.

Mosha: +8 vjeç

Përmasat: 310 x 260 mm

Faqe: 30