Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Enciklopedia e madhe e dijes

Libra dhe CD / Enciklopedi

Enciklopedia e madhe e dijes

nga Aeditions

4.000 Lekë

Enciklopedia e madhe e dijes
Një libër që do t’ju mahnisë me njohuritë, faktet, ilustrimet dhe mënyrën si është konceptuar.
Një enciklopedi fantastike e cila ka bërë për vete të gjithë ata që kanë pasur mundësinë ta shfletojnë.

Mosha: +14 vjeç

Përmasat: 310 x 260 mm

Faqe: 360