Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Bazat e programimit kompjuterik

Libra dhe CD / Libra Teknikë

Bazat e programimit kompjuterik

nga Aeditions

1.500 Lekë

Bazat e programimit kopjuterik
Një libër për të gjithë ata që duan të mësojnë konceptet themelore të programimit dhe të njohin botën e bukur të informatikës.

Mosha: +10 vjeç

Përmasat: 240 x 200 mm

Faqe: 224