Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Gjithçka që duhet të dini për dinozaurët

Libra dhe CD / Enciklopedi

Gjithçka që duhet të dini për dinozaurët

nga Aeditions

1.200 Lekë

Gjithçka që duhet të dini për dinozaurët
Enciklopedia e parë për dinozaurët e botuar në shqip. Përmban iIlustrime,
fakte mahnitëse, lojëra dhe veprimtari pa fund dhe çdo faqe është e lidhur me internetin.

Mosha: +7 vjeç

Përmasat: 280 x 220 mm

Faqe: 160