Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Gjithçka që duhet të dini për kafshët

Libra dhe CD / Enciklopedi

Gjithçka që duhet të dini për kafshët

nga Aeditions

1.200 Lekë

Gjithçka që duhet të dini për kafshët
Një enciklopedi fantastike ku do të mësoni çdo gjë rreth kafshëve.
Përmban Ilustrime, informacione, pyetje, përgjigje dhe çdo faqe është e lidhur me internetin.

Mosha: +7 vjeç

Përmasat: 280 x 220 mm

Faqe: 160