Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Libri im i eksperimenteve

Libra dhe CD / Enciklopedi

Libri im i eksperimenteve

nga Aeditions

1.200 Lekë

Libri im i eksperimenteve
Zbuloni të fshehtat e shkencës me 101 eksperimente zbavitëse që mund t’i realizoni
edhe në kushtet e shtëpisë. Hyni në një botë magjike, ku do të mësoni duke u argëtuar.

Mosha: +8 vjeç

Përmasat: 280 x 230 mm

Faqe: 120