Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Libri i shpikjeve të mëdha

Libra dhe CD / Enciklopedi

Libri i shpikjeve të mëdha

nga Aeditions

1.200 Lekë

Libri i shpikjeve të mëdha
Është një botim përmbledhës në të cilin përshkruhen se si erdhën në jetë
100 shpikjet më të mëdha të kësaj bote. Gjithashtu tregohen edhe historitë që fshihen pas tyre.

Mosha: +8 vjeç

Përmasat: 280 x 230 mm

Faqe: 128