Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Enciklopedia e përseve

Libra dhe CD / Enciklopedi

Enciklopedia e përseve

nga Aeditions

1.200 Lekë

Enciklopedia e përseve
Pyetje, përgjigje, fakte, rekorde, veprimtari, pyetësorë. Pamjet mahnitëse
dhe shpjegimet e qarta u japin përgjigje të gjitha pyetjeve që bëjnë fëmijët për botën që i rrethon.

Mosha: +6 vjeç

Përmasat: 280 x 230 mm

Faqe: 160