Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Thesari ynë i vockël

Libra dhe CD / Libër Dhuratë

Thesari ynë i vockël

nga Aeditions

800 Lekë

Thesari ynë i vockël (për vajza)

Kujtimet më të bukura nga jeta e fëmijës suaj.

Përmban një zarf ku mund të ruani kujtimet.

Mosha: +0 vjeç

Përmasat: 260 x 230 mm

Faqe: 28