Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Të kam xhan mami!

Libra dhe CD / Libër Dhuratë

Të kam xhan mami!

nga Aeditions

700 Lekë

Një libër i frymëzuar nga përkushtimi, ngrohtësia dhe dashuria e pakufi e prindërve për fëmijën.
Libër magjepsës i cili nuk njeh moshë dhe kohë!

Përmasat: 260 x 260 mm

Faqe: 24