Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kutiza e rrëfenjave

Artikuj për Fëmijë / Libra për Fëmijë

Kutiza e rrëfenjave

nga Aeditions

2.000 Lekë

Kutiza e rrëfenjave për vajza bukuroshe
Në 5 libra të mrekullueshëm do të mësoni historitë fantastike të princeshave, të sirenave, të zanave dhe të këcimtareve më të njohura në botë.

Mosha: +7 vjeç

Përmasat e kutisë: 180 x 230 mm