Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Libri i princeshës

Artikuj për Fëmijë / Libra për Fëmijë

Libri i princeshës

nga Aeditions

1.500 Lekë

Libri i princeshës
Thellë brenda çdonjërës prej Jush fle një princeshë e vërtetë. Shfletojeni këtë libër dhe do të mësoni se si të visheni si një hyjneshë, si të vallëzoni bukur dhe si të bëni biseda të këndshme.

Mosha: +6 vjeç

Përmasat: 260 x 260 mm

Faqe: 30