Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Histori me lodra

Artikuj për Fëmijë / Libra për Fëmijë

Histori me lodra

nga Aeditions

1.200 Lekë

Histori me lodra

Ç’bëjnë lodrat kur ju nuk jeni pranë tyre? Po gjatë natës kur flini, ç’bëjnë ato? Këto dhe shumë aventura të lodrave tuaja do t’i mësoni në këtë libër.

Mosha: +3 vjeç

Përmasat: 300 x 230 mm

Faqe: 116