Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Mëso format duke u zbavitur

Artikuj për Fëmijë / Libra për Fëmijë

Mëso format duke u zbavitur

nga Aeditions

250 Lekë

Librat e serisë “Përgatitem për në shkollë” përmbajnë ushtrime që e ndihmojnë fëmijën të fitojë njohuritë themelore aq të nevojshme për zhvillimin e tij.

Mosha: +5 vjeç

Përmasat: 300 x 210 mm

Faqe: 24